Ягоди ГОДЖІ
«Ягода щастя» (так називають годжі у Тибеті) містить вітаміну С в 7 разів більше, ніж лимон, бетакаратіна в годжі в 10 разів більше, ніж в морквини, а показники заліза і магнію найвищі серед усіх фруктів і ягід на планеті. Внаслідок цього, достатньо жмені годжі, щоб наповнити на весь день організм необхідними вітамінами і мінералами і зрозуміти тибетське прислів'я «вранці годжі – і радість на весь день».
Кисло-солодкий смак додасть пікантний смак і збагатить вітамінами ваші улюблені страви. Це універсальний продукт. Ягоди можна додавати в мюслі, сир, фруктові салати, йогурти або чай. При цьому годжі смачні самі по собі і вживання жмені сухих ягід з ранку - кращий спосіб почати здоровий і активний день.
Чай. Кілька чайних ложок ягід годжі залийте 500 мл. окропу і дайте настоятися 15-20 хвилин. За бажанням можна додати ваш улюблений чай, квіти жасмину, чайної троянди або м'яти.
Мюслі. Каша. Додавайте в ваші улюблені каші разом з горіхами родзинками і сухофруктами ягоди годжі.
Запіканка. Кекси експериментуйте-замість класичного родзинок спробуйте додати ягоди годжі в сирну запіканку, кекси або булочки.